Deelnemen

BEST OF SHOW CONTEST POWERED BY TURTLE WAX>

Ben jij in het bezit van een bijzondere getunede of gestylede Duitse auto? Doe dan met jouw auto mee aan de Best of Show Contest, powered by Turtle Wax! In deze contest worden de mooiste auto's van het evenement gejureerd. Je kunt je van tevoren aanmelden, via onderstaande link. Maar ook op het evenement kun je je bij het podium aanmelden. Je hebt dan wel een showautoticket nodig.

 

Als je je van tevoren aanmeldt, zijn er 50 gratis entreekaarten beschikbaar. Naast het gratis showautoticket ontvang je dan dus ook een gratis entreeticket. Na aanmelding krijg je snel te horen of jouw auto welkom is op de Best of Show paddock. We verwachten natuurlijk geen standaard auto's als aanmelding.

 

Gedurende de dag zullen de deelnemende auto's gepresenteerd worden voor het publiek! Ben jij in staat in de prijzen te vallen? Meld je auto dan aan via onderstaande knop.

 

Meld je aan

 

Showpaddock>

De mooiste gestylede auto’s vind je in grote getalen op de verschillende showpaddocks. Denk je dat jouw auto (Duits merk) een plaats verdient op deze paddocks? Bestel dan een showautoticket in de online ticketshop.

 

Het is niet verplicht om aanwezig te zijn vanaf een bepaalde tijd tot einde van het evenement. Je kan zelf bepalen wanneer je naar het evenement komt en weer weg gaat. 

Rev Battle>

Maakt jouw auto het meeste gelduid? Doe mee aan de Rev Battle!

Zorg wel dat je auto een showautoticket heeft, deze kun je in de ticketshop bestellen. Maar je kunt je auto ook aanmelden voor de Best of Show Contest, na goedkeuring krijg je dan van ons een showautoticket.

Dragrace>

AANMELDEN TER PLAATSE
Inschrijvingen zijn zondag tussen 11:00 en 12:30 uur in pitbox 34. 
Zorg vervolgens dat je met je auto uiterlijk om 12:40 uur in de opstelstraat staat, er volgt dan een korte keuring en net voor de start krijg je een korte briefing, op de startgrid.
Klik HIER voor een luchtfoto van het terrein, daarop is aangegeven waar de opstelstraat zich bevindt.

 

Belangrijk!
Je auto moet passen binnen het thema (Duits/BMW) van het evenement en een helm is verplicht.
Klik hier voor het reglement, lees deze goed door en neem mee:
- ingevulde en ondertekende vrijwaring, klik hier om deze te downloaden.
- geldig rijbewijs
- helm
- Entreeticket; bestel deze in de online ticketshop.
- Deelnameticket dragraces; bestel deze in de online ticketshop.


GEEN PASSAGIERS BIJ DE RACE!

 

Deelnemen
Voor slechts €20,- kun je deelnemen aan de dragraces, met je eigen auto van een Duits merk. Aanmelden kan door in de online ticketshop een deelnameticket te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog aanmelden!

Parade>

AANMELDEN TER PLAATSE
De inschrijving, zondag ter plaatse, is in de opstelstraat. Zorg dat je daar met auto en eventuele passagiers vanaf 15:00 uur gaat opstellen. Klik HIER voor een luchtfoto van het terrein, daarop is aangegeven waar de opstelstraat zich bevindt.
De inschrijving is aan de auto, zorg dat je je ingevulde vrijwaring, en kopie rijbewijs, bij je hebt. Deze nemen we in en je krijgt een sticker op de auto en polsbandjes voor bestuurder en eventuele passagiers.
De parade rijdt tussen 15:50 en 16:10 uur op de baan.

 

Belangrijk!
Je auto moet passen binnen het thema (Duits/BMW) van het evenement en inhalen is niet toegestaan. Passagiers moeten 16 jaar of ouder zijn.
Klik hier voor het reglement en hier voor de briefing, lees deze goed door en neem mee:
- ingevulde en ondertekende vrijwaring, klik hier om deze te downloaden.
- geldig rijbewijs
- Entreeticket; bestel deze in de online ticketshop. Je deelnameticket is geen entreeticket!
- Deelnameticket dragraces; bestel deze in de online ticketshop.

 

Deelnemen
Een leuke manier om je auto of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Parade. Voor slechts €20,- kun je enkele rondes rijden op het circuit. Een helm is niet verplicht en passagiers, van 16 jaar of ouder zijn toegestaan. Aanmelden voor dit programma onderdeel kan door in de online ticketshop een deelname voucher te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog wel aanmelden! Hierover krijg je in de week voor het evenement informatie per e-mail. Die informatie wordt ook op deze pagina geplaatst.

Tracktime>

AANMELDEN TER PLAATSE
Op je deelnameticket staat de tijd van de sessie waarin je gaat rijden. De inschrijving, zondag ter plaatse, is in de opstelstraat.
Rij je in de sessie van 16:00 uur? Zorg dan dat je, met auto en eventuele passagier, vanaf 15:30 uur gaat opstellen.
Rij je in de sessie van 16:25 uur? Zorg dan dat je, met auto en eventuele passagier, vanaf 16:00 uur gaat opstellen.

Klik HIER voor een luchtfoto van het terrein, daarop is aangegeven waar de opstelstraat zich bevindt.
De inschrijving is aan de auto, zorg dat je je ingevulde vrijwaring, en kopie rijbewijs, bij je hebt. Deze nemen we in en je krijgt een sticker op de auto en polsbandjes voor bestuurder en passagier.
Zorg dat je op tijd in de opstelstraat staat en je documenten getekend bij je hebt, dan verloopt de inschrijving snel en kan je bij aanvang van de sessie meteen de baan op!

 

Belangrijk!
Je auto moet passen binnen het thema (Duits/BMW) van het evenement. De passagier moet 16 jaar of ouder zijn.
Klik hier voor het reglement en hier voor de briefing, lees deze goed door en neem mee:
- ingevulde en ondertekende vrijwaring, klik hier om deze te downloaden.
- helm, deze is verplicht voor bestuurder en passagier
- passagier moet 16 jaar of ouder zijn
- geldig rijbewijs
- Entreeticket; bestel deze in de online ticketshop. Je deelnameticket is geen entreeticket!
- Deelnameticket dragraces; bestel deze in de online ticketshop.

 

Deelnemen
Een leuke manier om je auto of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Tracktime (Vrij Rijden). Voor slechts €40,- kun je 20 minuten rijden op het circuit. Een helm is verplicht en 1 passagier, van 16 jaar of ouder is toegestaan. Aanmelden voor dit programma onderdeel kan door in de online ticketshop een deelname voucher te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog wel aanmelden! Hierover krijg je in de week voor het evenement informatie per e-mail. Die informatie wordt ook op deze pagina geplaatst

CARLIMBO>

Aanmelden kan ter plaatse op de showpaddock bij de 402 Crew.

HOW LOW CAN YOU GO?

Tickets
FOLLOW US: