Praktische info

Coronatoegangsbewijzen worden vanaf 25 september verplicht voor toegang tot horeca en festivals en dus ook voor onze evenementen. 
Bij aankomst dien je een QR code van de coronacheck app te tonen of een geprint vaccinatiebewijs of negatief testbewijs te tonen. Dit geldt voor bezoekers vanaf 13 jaar. Deze QR code kun je uploaden met jouw vaccinatiebewijs, herstelbewijs of met een geldige negatieve test, die je maximaal 24 uur voor aanvang van het evenement kunt afnemen bij de testlocaties van www.testenvoortoegang.org. Deze testen zijn gratis. Je kunt ook kiezen voor een testlocatie vlakbij het evenement, de test is binnen 15 minuten zichtbaar in de coronacheckapp.
 


Deutsche Autofest vindt plaats op 10 oktober op het TT Circuit Assen. Oorspronkelijk stond het event gepland op 3 oktober, maar door corona hebben we de agenda in elkaar moeten schuiven. Deutsche AutoFest en BimmerWorld vinden plaats op nieuwe showpaddocks direct achter de hoofdtribune. Op de andere paddocks vindt JapFest plaats, met een kaartje voor Deutsche AutoFest kun je ook de paddocks van Japfest bezoeken.

LOCATIE:
Het TT Circuit is gevestigd aan De Haar 9, 9405 TE Assen
Honden zijn niet toegestaan.

Bereikbaarheid:

Auto:
Als u met de auto komt, volg de A28 en neem Afslag 31A (Assen Zuid). Na de afslag volgt u de borden TT Circuit. U wordt via speciale verwijzingen naar de parkeerplaatsen van het TT Circuit geleid.

Openbaar vervoer:
Als u met het openbaar vervoer naar het circuit komt, neemt u bij het NS Station Assen stadsbuslijn 1. Deze gaat rechtstreeks naar het TT Circuit. De bushalte is gesitueerd op het Jack Middelburgplein, aan de noordzijde van het circuit. 
 

OPENINGSTIJDEN:
Deutsche Autofest 09:00-18:00

Tickets
FOLLOW US: